Schooltijdschriften

Bobo  – groep 1 en 2
Met Bobo leert uw kind elke 4 weken over cijfers, letters, woorden, vormen en kleuren. Met leerzame puzzels, leuke doe-opdrachten, knutsel- en kleurplaten en (voor)leesverhalen daagt Bobo uw kind spelenderwijs uit. Bobo sluit precies aan op het niveau van kinderen in groep 1 en 2 en bereidt ze voor op de grote stap naar groep 3.
https://www.blinkshop.nl/bobo/bobo-abonnementen.html

Okki – groep 3 en 4
Met Okki wordt leren lezen leuk! Om de vier weken staat het tijdschrift vol met woordopdrachten, leesverhalen en sommetjes. Maar ook met leuke weetjes, knutsel- en tekenopdrachten, moppen en quizjes. Met een abonnement op Okki leren kinderen spelenderwijs lezen, schrijven en rekenen. Okki sluit precies aan op het niveau van kinderen in groep 3 en 4 en wordt aanbevolen door leerkrachten en AVI-auteurs.
https://www.blinkshop.nl/okki/okki-abonnementen.html

Wild  van Freek – groep 5 en 6
Wild van Freek is voor alle jongens en meiden vanaf 7 jaar die gek zijn op wilde dieren en Freek Vonk. In het tijdschrift neemt Nederlands bekendste bioloog de kinderen mee op avontuur. Ze liften mee in zijn rugzak naar onbereikbare plekken en staan oog in oog met de wilde dieren die hij tijdens zijn reizen tegenkomt. Het magazine geeft een uniek kijkje in het leven van Freek. Daarnaast staat het vol spectaculaire weetjes over wilde dieren, grappige strips, puzzels, quizzen, moppen en nog veel meer wild nieuws!
https://www.blinkshop.nl/wild-van-freek/wild-van-freek-abonnementen.html

National Geographic Junior – groep 6, 7 en 8
Zit jij in groep 6, 7, 8 of de brugklas? Ga dan mee op een onvergetelijke ontdekkingsreis met National Geographic Junior! Iedere 4 weken neemt dit gave tijdschrift je mee naar de mooiste en meest bijzondere plekken op aarde. Je komt alles te weten over bijzondere dieren, spectaculaire natuurverschijnselen, bizarre records en wonderlijke wereldweetjes. National Geographic Junior heeft een rijk aanbod aan prachtige foto’s en informatie om door verrast en verbaasd te worden.
https://www.blinkshop.nl/national-geographic-junior/national-geographic-junior-abonnementen.html

Inloggen voor ouders
Agenda

Er zijn geen agendaitems.