Schooltijdschriften

Bobo  – groep 1 en 2
Met Bobo leert uw kind elke 4 weken over cijfers, letters, woorden, vormen en kleuren. Met leerzame puzzels, leuke doe-opdrachten, knutsel- en kleurplaten en (voor)leesverhalen daagt Bobo uw kind spelenderwijs uit. Bobo sluit precies aan op het niveau van kinderen in groep 1 en 2 en bereidt ze voor op de grote stap naar groep 3.
http://www.123tijdschrift.nl/bobo

Okki – groep 3 en 4
Met Okki wordt leren lezen leuk! Om de vier weken staat het tijdschrift vol met woordopdrachten, leesverhalen en sommetjes. Maar ook met leuke weetjes, knutsel- en tekenopdrachten, moppen en quizjes. Met een abonnement op Okki leren kinderen spelenderwijs lezen, schrijven en rekenen. Okki sluit precies aan op het niveau van kinderen in groep 3 en 4 en wordt aanbevolen door leerkrachten en AVI-auteurs.
http://www.123tijdschrift.nl/okki

Taptoe – groep 5 en 6
Zit jij in groep 5 of 6? Dan wacht het Taptoe Team op jou! In Taptoe beleef je iedere 4 weken een spannend avontuur tijdens je reis over de aardbol. Zo ontdek je elke keer iets nieuws en leer je over geschiedenis, natuur, dieren en techniek. Naast de spannende leesverhalen staat Taptoe vol weetjes, puzzels, quizjes, spelletjes, moppen en nog veel meer. Taptoe blijft je verrassen!
http://www.123tijdschrift.nl/taptoe

National Geographic Junior – groep 6, 7 en 8
Zit jij in groep 6, 7, 8 of de brugklas? Ga dan mee op een onvergetelijke ontdekkingsreis met National Geographic Junior! Iedere 4 weken neemt dit gave tijdschrift je mee naar de mooiste en meest bijzondere plekken op aarde. Je komt alles te weten over bijzondere dieren, spectaculaire natuurverschijnselen, bizarre records en wonderlijke wereldweetjes. National Geographic Junior heeft een rijk aanbod aan prachtige foto’s en informatie om door verrast en verbaasd te worden.
http://www.123tijdschrift.nl/national-geographic-junior-abonnement

Inloggen voor ouders
Agenda

Er zijn geen agendaitems.